Team

Het team van Momentum Today heeft een uitgebreid track record als ondernemers, managers en investeerders en beschikt over een zeer goed ontwikkeld netwerk. Samen hebben ze een compleet spectrum aan expertise om bedrijven verder te helpen in performance en groei.

Stijn Heijs

Stijn heeft meer dan 25 jaar ervaring in commerciële en algemeen directie functies binnen de voedingsmiddelen- en verpakkingsindustrie. Voor onder andere, Nutreco, Budelpack en Nimbus realiseerde hij succesvolle turn-arounds van verlieslatende dochters.

Dirk Jan van Lente

Dirk Jan is medeoprichter van het toonaangevende advies bureau op het gebied van World Class Manufacturing in Nederland: You Improve. Hij heeft in meer dan 20 jaar tientallen bedrijven in Nederland geholpen naar substantiële en structurele resultaatverbeteringen.

Patrick de Vos

Patrick is medeoprichter van You Improve, het toonaangevende advies bureau op het gebied van World Class Manufacturing in Nederland. Patrick is gespecialiseerd in het stimuleren van groei door het uitwerken en realiseren van nieuwe commerciële concepten en producten en het ontwikkelen van nieuwe markten.