Portfolio MT en partners

Op deze pagina vindt u alle huidige investeringen en starts ups van Momentum Today.

Henra
Henra biedt verschillende transportoplossingen in het segment tot 3500 kilo, zoals aanhangwagens en trailers, van perfecte kwaliteit en met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

You Improve
You Improve is al meer dan 25 jaar actief op het gebied van Operational Excellence, Lean, TPM, Six Sigma en World Class Manufacturing. De producten en diensten van You Improve zijn erop gericht om andere bedrijven te helpen om een zelfstandig continu verbeterende organisatie te worden.

logo_you-uni

You Uni
You Uni komt voort uit het adviesbureau You Improve. You Uni zorgt ervoor dat de kennis van You Improve wordt verspreid door middel van opleidingen, workshops en trainingen op alle niveaus in de organisatie van opdrachtgevers.

Cierpa
Cierpa is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van software oplossingen die de implementatie van continu verbeteren vereenvoudigt, versnelt en standaardiseert. Met een breed programma van software modules ondersteunt Cierpa (productie)bedrijven bij het realiseren van Operational Excellence. De Cierpa Continuous Improvement Software zorgt voor realtime inzicht in verspillingen en helpt ondernemingen gestructureerd en blijvend te verbeteren.

Finestri
Finestri heeft 20 jaar ervaring met subsidiemanagement op het gebied van duurzaamheid, innovatie en HR. Opdrachtgevers worden ondersteund en begeleid gedurende het hele subsidietraject; van mogelijke kans tot maximale benutting van de subsidieregeling. Finestri kan ook de hele administratieve werklast op zich nemen, waardoor opdrachtgevers volledig ontzorgd worden op subsidiegebied.

RCP Ranstadt
Al sinds 1953 biedt RCP Ranstadt op maat gemaakte oplossingen op het gebied van verpakkingen voor bedrijven in de Personal en Home Care industrie, voor was- en schoonmaakmiddelen en producten voor lichaamsverzorging. Het betreft een minderheidsdeelname onder lead-investor Nimbus.

Kicks ‘n Sticks
Kicks ’n Sticks helpt sportverenigingen te onderscheiden en te ondersteunen. Ze zorgen voor nieuwe mogelijkheden op het gebied van sportaanbod, het generen van extra inkomsten en kwalitatieve trainingsmethodes en – technieken.

Brace for impact
Brace for impact bestaat uit een team van grafisch ontwerpers en online geeks. Ze helpen bedrijven bij het behalen van marketingdoelstellingen, het vergroten van hun imago en het binnenhalen van meer leads op het gebied van social media.